img12

08/04 kl. 12:00 | Two Tone Chili Jazzband (1)
Tøjhuset, Fredericia

Two Tone Chili Jazzband

Two Tone Chili spiller swingende, funky rumsterjazz, der underholder og masserer dansemusklerne.

Bandet måtte helt til Sverige for at finde den helt rigtige mand på Sousafonen. Her fandt de Jonatan, og med ham har bandet fået en ny og autentisk New Orleans-lyd. Gruppen har givet det musikalske materiale en overhaling med nye, spændende numre. Der er næsten garanti for danselyst og fest, når der røres i chiligryden, og jazzen koger over.

Det er happy-hour, når de fem spøjse fyre fra Two Tone Chili Jazzband går på scenen. De brænder alle for den glade jazz, der får gulvet til at swinge. Rappe arrangementer af Louis Armstrong og Sidney Bechet klassikere bliver blandet med nye kompositioner i et herligt spetakel, og festen bliver altid holdt i kog, når Two Tone Chili rører i gryderne med old-school jazz.

Bandet bliver ført an af en powerfuld messingtrio bestående af trompet, trombone og helicon (tuba), og med opbakning fra guitar og trommer får de hurtigt gulvet til swinge.

Two Tone Chili er en forsættelse på bandet Summertime, som opstod ved en jamsession på jazzklubben Giant Steps i Svendborg. Magien den aften var så stærk, at de fem gutter var nødt til at fortsætte, og siden har de spillet på Riverboat Jazzfestival, Copenhagen Jazzfestival, Århus Jazzfestival, Ærø-, Fredericia-, Odense-, Gilleleje- og Jonstrup Jazzfestival, foruden diverse klubber. Alle steder har de betaget publikum, med deres charme, selvtillid og lækre spillestil.

I don’t care much about music.
What I like is sounds.

- Dizzy Gillespie