img12

22/04 kl. 12:00 | Maiken og Fjeldtetten
Tøjhuset, Fredericia

Maiken og Fjeldtetten, frokostjazz

Maiken & Fjeldtetten har i de sidste 25 år været en flittig gæst i Fredericia. De startede i 1993 med at spille til en frokostjazz i Fredericia Jazzklub.

Der var måske ikke så mange mennesker til deres første arrangement i Pakhuset,. Men musikken var helt i top og Maiken tog os alle sammen med storm.

Siden da har Majken & Fjeldtetten været en fast gæst i Fæstningsbyen.

Maiken har med sin charme og sin fantastiske stemme, fortryllet os alle sammen, og siden har Maiken & Fjeldtetten , spillet utallige job i Fredericia.

Ikke mindst takket være vores lokale Cafe den 7. himmel, som vi desværre ikke har mere, men som i mange år havde en tradition med at præsentere Maiken & Fjeldtettten hvert år til 6. Juli Jazz.

Maiken er blevet lidt ældre, og meget smukkere, og hun har stiftet en dejlig familie, og blevet gift med en herlig gut fra Norge, som er trommeslager. De har fået en dejlig søn, som nok skal gå i sin fars fodspor , som en af de bedste trommeslagere i Norden.

Men Maiken glemmer ikke sine aner, og har planlagt en fantastisk turne i Danmark, i anledning af Fjeldtettens 25 års jubilæum, hvor hun bl.a. spiller i Fredericia Jazzklub den 22. april.

I don’t care much about music.
What I like is sounds.

- Dizzy Gillespie